Aktuellt rss

Finlands Svenska Idrott anställer en förbundstränare

Vi söker en energisk, öppen och social person med erfarenhet av tränaruppgifter för ett vikariat som förbundstränare till Finlands Svenska Orienteringsförbund. under tiden 7/2017 - 7/2018 antingen på heltid eller deltid, då som del av ett tränarteam. Läs mera »

Ta idrottaren med i verksamheten

”Idrottare presterar och resten gör talkoarbete” har jag hört en del föreningar ha som motto. För några månader sedan på finska orienteringslandslagslägret, sa dock flera idrottare att de vill bli mer involverade i föreningsverksamheten. Läs mera »

Någonting att se upp till

Världsmästerskapen i estetisk truppgymnastik arrangerades i Helsingfors 26-28.5.2017. Finland tog hem segern både i damklassen och i juniorklassen. På plats fanns också unga finlandssvenska gymnaster, eventuellt kommande löften inom estetisk truppgymnasti Läs mera »

De hundra engagemangens karneval

Elever och lärare, utan Er skulle den inte finnas, den Stafettkarneval som år efter år smattrar igång och smittar av sig i glädjefnatt hos alla inblandade. Tack för att ni finns, och för att ni gör arbetet med skolidrott på svenska meningsfullt. Läs mera »

Mera artiklar »

 FSI på Facebook

 

 FSI på Twitter

FSI på Instagram

FINLANDS SVENSKA IDROTT r.f.

Nokiavägen 2-4
00510 Helsingfors
FINLAND

telefon: 09-701 0220 (växel)
e-post: info(AT)idrott.fi
FO-nummer: 0211087-9